Petikträsk

Igår åkte jag, Leo, mamma och Fanny ut till mormors hus i Petikträsk. Vi hann med att klippa gräset, rensa i rabatterna, såga lite i träd, satte upp Till Salu skylten och umgicks.


Leo tittar ut över träsket

Leo var sugen på att bada men vi sa att det var för kallt än. Det trodde han inte på så han fick känna på vattnet och så sa han -Näe kallt, näe.


Vi var även över till grannen och fick träffa deras djur. Detta lamm ville stångas lite men Leo satte upp handen och sa - Näe, opp, opp! (stopp), men lammet lyssnade inte riktigt...


Leo hittade en korg i gammelmormors hus där han packade sin radiostyrda bil som han skulle ha med sig till grannen. Han lyfte på locket och försökte visa djuren hans nya bil men dom var inte så intresserade.







Tuppen på gården


Leo och Fanny sprang ikapp, gissa vem som vann?


Fanny med sin älskade tennisboll i munnen


Kommentarer
Postat av: Frida

Nice try, Leo! Synd att djuren inte uppskattar häftiga leksaker!

2010-06-10 @ 23:17:59
URL: http://kompisarna.blogg.se/
Postat av: jos

Det ser ut som ni haft det trevligt! Fin blid på leo och vattnet. Visst var det en bra ide som Frida kom med. Jag vet inte riktigt vad vi ska be om hjälp med, men som sagt nåt kommer man nog alltid på. Har varit och hälsat en jobbarkompis idag å dom hade snickrat ihop en sandlåda. Nästa helg blir det sandlåde-bygge om inte tidigare. Jättepeppad och såg inte alls svår ut att bygga. Härligt härligt. Nu är det bara 12 arbetsdagar kvar innan semester. Åter igen härligt! Nu ska jag ta och blogga lite, vi hörs!

2010-06-12 @ 20:13:18
URL: http://josseibyske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0