Grattis lillebror!

När Crille var liten och man frågade när han fyllde år så sa han den sistaste Maj. 

Och nu är det ju det så Stort grattis till dig lillebror!
 Hoppas du får en trevlig födelsedag.


Ensam hemma

Idag efter jobbet så överraskade vi en jobbarkompis med en fest som vi hade planerat i smyg för henne då hon har fyllt jämt. Våran plan var att hon skulle få åka ett sånt där "häng propeller flyg" (vet inte vad det heter) men eftersom det blåste för mycket så blev det inställt. Vi satte oss i bilarna och åkte hem till oss istället direkt.

André och Leo välkomnade oss med en välkomstdrink innan dom åkte till Andrés föräldrar där dom tillbringat kvällen och ska även tillbringa natten där.

Kvällen har varit trevlig med en blandning av bla middag (tacos), kubbspel och kubbstaffett, guitar hero, twister och prat om allt mellan himmel och jord.

Nu är jag ensam hemma för första gången en hel natt, det är tyst i huset (tur att TV:n finns) det känns tomt när inte Leo och André är hemma.

Hur ska jag kunna sova inatt? Kommer jag att höra en massa konstiga ljud så jag inte kan sova? Kommer jag att vakna långt före väckarklockan ringer och det är dags att kliva upp? När kommer dom hem imorgon? Det är några grejer som snurrar i huvudet just nu.

Svaren har jag imorgon. Jag hoppas att jag kommer att kunna sova ut imorgon, det är ju inte varje morgon man har chansen till sovmorgon då Leo brukar vakna någon gång mellan kl 5.45-6.45.


 


Ett hål i golvet

Nu har vi ett fint hål i golvet uppe på toan, rörmokarn har varit här och påbörjat arbetet av byte av golvbrunn. Leo (som har sitt sovrum inte såå långt från toan) sov så gott medans det sågades och borrades. 

 

Nu måste vi nog ta och bestämma vad vi ska ha för matta på golvet snart.


Senaste veckan

Förra Fredagen när det var så fint väder (och jag fick vara ledig en extra dag!) så var vi ute hela dagen. Det var ju bara hur skönt som helst! Vi träffades några grannar ute och grillade korv till lunch, krattade lite grann och spånade hur vi ska fixa till lekparken här på kvarteret.


Korv är gott!Efter lunch är det skönt att sova en stund

Igår var vi på vårmässan, Leo träffade clownen från Lilleputtlandet, några kaniner och två söta hundar. Det vi köpte därifrån var mjukbröd och munkar och en surströmmingsburk (fylld med Marianne godisar).

Idag så åkte jag och Leo till mormor och morfar på förmiddagen medans André hade fotbollsmatch. Det var loppis och ponnyridning på Krongatan som vi besökte men då vi kom dit så började tokregna så vi gick tillbaka till lägenheten och  väntade tills det slutat regna inann vi gick dit igen. Mamma köpte en saccosäck, en traktor med släp som grabbarna kan köra när dom är på besök ute på Torpet, några barnböcker, kläder och ett spel.

På eftermiddagen så kom Andre´s föräldrar förbi. Operation rivning av toalett på övervåningen startade. Här är lite bilder:


Före rivning
Så här ser det ut just nu.

I datarummet så ser det ut så här just nu. Det är inte riktigt klart men på god väg.
Leos nya gömställe,  i sin garderob i sitt sovrum.Såhär ser Leos väggmålning ut som Peder har målat till honom, fint va?!

RSS 2.0