Lilltoan

Igår och idag hade vi besök av en mattläggare. Äntligen har lilltoan på övervåningen fått ny matta både på golv och väggar!

Nu ska bara det nya tvättställsskåpet moteras ihop, koppla in toan, tvättstället och duschblandaren, montera fast duschväggarna och duschen sedan är det klart för att användas igen.


Snö, massor av snö...

...och tydlligen ska det komma ännu mer imorgon har jag hört. Visst önskade man snö till jul men nån måtta får det vara tycker jag. Tur att det inte är tung snö iallafall, det gick ju rätt bra att skotta imorse ändå.
Både igår och idag har jag jobbat medans Leo och André har varit lediga. Imorgon är det min tur att vara ledig en dag tillsammans med Leo (jobbar sedan på självaste julafton sen !!). Vi har en del att fixa imorgon jag och Leo inför Lilla Julafton i Byske imorgonkväll, lite klappar, lax och efterrätt.


Igår var det pepparkaksbak här hemmaLeo fick i Tisdags baka pepparkakor på dagis som han fick ta hem i en påse. Efter middagen så dukade han fram sina pepparkakor inne i sitt lekrum och bjöd in farmor och pappa.Jag själv jobbade så jag missade detta kalas. Men jag blev bjuden igår istället.

  


Besök

Idag har jag och Leo varit lediga, skönt! På förmiddan gjorde vi inte så mycket, bara slöade och hade det mysigt. När Leo låg ute i vagnen och sov efter lunch passade jag på att göra en kladdkaka i micron som vi fikade av när moster Frida, Seth och mormor kom på besök. Bara 7 minuter i micron sen var den klar och jag tror att den fick godkänt oxå.
Barnen sprang runt och lekte, kivades lite grann (men det hör väl kusiner till?!), Leo och mormor spelade memo en liten stund men samtidigt skulle Leo ha koll på vad Seth hade för sig så han var inte så koncentrerad på spelet nån längre stund. 

Seth fick senare syn på badkaret och började klä av sig, han skulle bada han. Så det var bara att börja spola upp vatten åt han. Efter några övertalningsförsök så hoppade även Leo i badkaret.Lite vattenkrig blev det mellan grabbarna och dom skrattade gott.

När Leo hade stigit upp ur badet så tog jag på honom hans krokodil-dräkt och Leo sprang in till Frida och Seth (som fortfarande var kvar i badkaret) och skrämde dom. Det gick väl sådär att skrämmas, Frida tyckte att Leo var så söt...

Sen ville Seth låna dräkten och till slut så lyckades vi övertala Leo att låna ut den. Och Seth sprang och sprang och sprang och skrämdes..och efter kom Leo som ville ha tillbaka sin dräkt..


RSS 2.0