Leo älskar att vara ute

Om man frågar Leo om vi ska gå ut så är han snabb på att svara - Ahh, och så nickar han.Han släpper det han har i händerna och skyndar sig till hallen och tar fram sin jacka och skor.
Men det är inte bara när man frågar honom som han kan komma bärandes på sin jackan eller skor och vill ha hjälp med att ta på sig. Mössan har han lärt sig att ta på själv nu, vantarna struntar han i det är ju vår (?) nu.

Ikväll så kom han in till vardagsrummet med mössan på sne och bar sina stölvar. Jag hjälpte honom att ta på dom och sen var det full fart mot hallen enbart påklädd mössa, stövlar, blöja och tutte i munnen. Jag trodde att vi hade låst ytterdörren men det hade vi tydligen inte...


Han skulle gå ut hade han tänkt.



Men när jag sa att det var för sent att gå ut och att man måste ha kläder på sig annars så fryser man så kom han in och stängde dörren.





Vi får gå ut imorgon istället.

Det var ett tag sedan...

Leo ligger och sover sen klockan 18.45, André är på fotbollsträning. Jag mötte honom i dörren när jag kom hem från jobbet. Själv har jag inte gjort så mycket, ätit middag och tittat på tv. Det är ju rätt skönt att inte göra så mycket efter en lång dag på jobbet. 

Vad har hänt sen sist då? En hel del. Bland annat så har Leo börjat härma ord som man säger, det låter så gulligt när han försöker prata.

Han är inne i en period när han vänder vid dörren utanför dagis igen. Han vill inte gå in på dagis och man får absolut inte lämna honom där. Hoppas att det går över snart, det är så jobbigt för en själv också att lämna han när han är så ledsen. Men direkt när man är utom synhåll så blir allt bra igen.
 
Leo har fått ett lekhus som vi byggde ihop förra veckan ute på altanen. Sen när det var färdigtmonterat så fick han äta sin lunch ute i huset vilket han verkade tycka vara kul.





Datarummet är snart inrett och klart, bilder kommer senare. Kan ju berätta att det är mycket svart och gult där inne...

Lillebror och Ida har fått en son. Helt plötsligt blev Hannes en stor bebis. Här är en bild på "Gossen" (dom har inte bestämt namn än) och Hannes när vi var på kalas hos mamma och pappa i Måndags.

Två gullisar.


Här är "Gossen", en dag gammal.


Här är Hannes när han var en dag gammal.

Nu ska jag nog gå och lägga mig så jag orkar stiga upp imorgon. Äntligen Fredag och sedan ledig helg!! Undrar vad vi ska hitta på då?

RSS 2.0