Fredag

Äntligen helg! Idag har jag och Leo varit lediga (eller nästan hel ledig iallafall).
Vi har pysslat

Medans jag satt i telefonmöte fick Leo se på sin favvo, Alfons Åberg. Iklädd Alfons tröjan som han fått av mamma, vadå -80-tal?!

Efter lunchen tänkte jag att vi skulle ta bussen ner på stan, men barn och passa busstider går inte riktigt ihop för mig. Vi missade bussen med typ 10 sekunder (samma sak hände även förra gången). Jag blev skit irriterad på mig själv men det var ju inte så mycket att göra åt det, bara vänta en halvtimme på nästa buss...

Väl nere på stan så hittade jag ett halsband som jag ska ha till min nya skjorta på personalfesten imorgon, köpte även farsdagspresent till André...
Vi träffade en granne som följde med på en fika på waynes coffee, André kom också ner på stan efter att han slutat jobba. Vi hann även gå med Josse en stund på stan innan hon blev upphämtad av Hannes och hans farmor.

 
Imorgon är det alltså fest, undrar vad vi ska göra då, vart vi ska??! Det vi fått veta är att vi ska träffas på jobbet och att vi ska ha ett ombyte med oss. Sen är allt annat hemligt än så länge, spännande!

Förra Fredan fick Leo träffa Bamse vilket han verkade tycka vara lite spännande. Till slut fick Bamse en kram av honom.

Den Fredagen avslutades med en mumsig fruktsallad med glass till. Leo gillar att hjälpa till i köket så han fick också skära lite frukt.

  


Väntar besök

Ligger i soffan och vilar lite efter lunchen, Leo sover här bredvid. Alldeles strax kommer Josse och Hannes, planen är att åka ner på stan en stund efter att grabbarna har sovit klart. Kanske att jag hittar något att ha på mig på personalfesten på Lördag?

I förmiddags så var jag och Leo ute och gick, Leo fick bestämma vart han ville gå så det vart en stund i en lekpark. Skönt att få lite frisk luft.

Nu kommer dom...

Vad händer i veckan?

Måndag: Har jobbat hela dagen men ändå inte hunnit göra allt som jag hade tänkt, jobbigt! Skönt att varva ner i soffan ett tag innan det är dags att gå och knoppa.
Kvällen ska avslutas med en kopp Skellefte AIK -te, gott!

Tisdag: Ledig, undrar vad jag och Leo ska hitta på då? Leo har blivit förkyld, tät i näsan, hostig och rosslig får se vad han orkar med.

Onsdag: Jobbar hela dagen (9-19.15) efter det så blir det nog inte så mycket. Middag och Arga snickarn får avsluta onsdagen.

Torsdag: Jobbar

Fredag: Ledig!

Lördag: Ledig! På kvällen har vi personalfest! Undrar vad Lotta har hittat på?

Söndag: Ledig! Bakis?? Glöm inte farsdag!

RSS 2.0