Hallå

Igår ringde dom från dagis vid 14 tiden och sa att Leo hade 38,5 i feber. Jag satte mig på cykeln och hämtade honom men när vi kom hem så var han inte det minsta varm. Det känns som att dom har tempat honom direkt efter att han vaknat nerbäddad i sovsäcken i vagnen. Var väl rätt skönt att "sluta" tidigt men har en del att göra på jobbet oxå så det blir nog rätt mycket jobb på Fredag istället då jag nu är ledig Onsdag och Torsdag. Det är andra gången dom ringer och säger att han har feber men hemma visar tempen på helt feberfri.

Imorse vaknade Leo 04.15 och tyckte att det var konstigt att inte solen var framme. Samma tid i måndags morse, han så då att han var hungrig och när jag frågade vad han ville ha så svarade han: - korv, mos!
 
Vi har hunnit varit ute en stund nu på morgonen, bara man klär sig så är det rätt skönt med den kalla, friska norrlandsluften. Leo skulle ha med sig bamseresväskan på hjul, för han hade tänkt resa till momme, moffe och Fanny ute i stugan sa han. Vi tog en liten promenad kring kvarteret för att ev. möta mormor och Fanny som skulle komma förbi på morgonpromenaden men vi såg dom inte så vi vände hemåt. Gick in och började läsa en Bamsetidning, efter en stund så börjar han snarka lite lätt.

Kanske det blir en tur till gammelfarfar idag, han behöver tydligen klippas. Annars så vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt dom här 2 lediga dagarna. Skulle vilja köpa några höstblommor och sätta ute, vi får väl se vad det blir.

Har beställt en vinterjacka som jag hoppas kommer snart!


Torkrummet klart!

I helgen har vi jobbat hårt med torkrummet, så nu är det bara att börja använda det. Känns skönt att ha nånstanns att hänga upp tvätten på tork.


André och Maggan tapetserade fondväggen för ett tag sedan.


Ut med heltäckningsmattan...


...och in med den nya.


Närbild på den nya mattan.


Och tjop så var det klart!


Den bruna dörren ut till altanen fick en tapet på sig.


Plats för strykbräda och symaskin. Nu kanske man kommer att
använda det flitigare?!


2 garberober sparade vi.


Plats för att hänga tvätt, äntligen!

Undrar om själva tvättstugan står näst på tur för en förvandling?


RSS 2.0