Grattis Syster!!

Hoppas du får en trevlig födelsedag!!


Födelsedagsfika

Idag så hade jag och syster Frida kalas för familjen. Frida och Seth kom hem till oss vid 14.30, kusinerna lekte och hade skojigt värre. Seth är snabb, han kryper hur fort som helst och snart går han nog oxå. Vi fick se han ta några steg idag. 
Sen kom moster Josse (även kallad tokmoster) och busade med pojkarna. Seth fick bada i vårt badkar, han plaskade på och hade roligt. Sen kom resten av familjen, lillebror, mamma, pappa, mormor och farfar och lilla Tilde förstås. 

                                         Leo spanar in mitt paket


       
                             Seth får smaka tårta av gammelmormor

 

                                  Leo kollar in våran nya vaxduk...                                      ...det gör även Seth                        Seth visar Leo hur man gör när man står på huvet

  

                  Seth ville följa med morbror på en cykeltur....                                       Leo provade gammelmormors fina hatt

Besök hos FelixIkväll har vi varit och hälsat på Felix (och hans föräldrar så klart). När vi kom dit så var Leo rätt så trött, han var så nära på att somna i bilen på vägen dit men hann inte riktigt.
Som vanligt när Leo kommer till nåt nytt ställe så tittar han sig noga omkring och ser väldigt fundersam ut, det ser ut som om han undrar vart han kommit. Det första Felix ( 3 år) sa var att Leo är nog blyg då han satt i bilstolen och bara tittade fundersamt omkring, det var en härlig kommentar.
Sen sprang Felix och hämtade en massa leksaker som Leo fick låna av honom.

                       

Leo ute i gåstolen

Idag fick Leo ta ut gåstolen och köra omkring på kvarteret. Det fanns mycket att kolla på, allt från myror som sprang på marken, brunnslock, fåglar som flög och bildäck är också intressanta att kolla på om du frågar Leo.       

Leo gillar att bada       

Nu äntligen...

...kommer jag in på min blogg igen. Har inte lyckats att logga in på ett tag men nu funkar det igen som sagt. Det har hänt lite grejer sen sist jag skrev.

Leo har haft tre dagarsfeber som avslutades med prickar på hela överkroppen. Så här såg han ut:

Det är tur att det inte kliar och har sig det där. Nu är han frisk igen och det är full fart som gäller för honom. I Söndags så klättrade han på dammsugaren som han gillar att göra och helt plötsligt så släpper han taget och står utan stöd i några sekunder innan han tar emot sig mot dammsugaren igen. En granne till oss tror att Leo kommer att bli nya Erik på kvarteret. Hennes son (Erik) gick med skottkärra då han var 9 månader gammal, vi får väl se om hon får rätt...Lillebror har fyllt år, så i Lördags så var vi syskon på stan en sväng för att Crille skulle få shoppa lite nya sommarkläder. Det har blivit som en tradition att vi går på stan när han fyller år men det är ju inte så dum present, kläder behöver man ju så....
Efter shoppingturen åkte vi ut till Torpet till mamma och pappa och åt tårta ute i det soliga och varma vädret.
Medans jag var borta så målade André och hans pappa taket på övervåningen. Stackarna, det är ju inte så himla kul att måla tak, det känns ju i armar och nacke efter bara en liten stund och  så var det ju såå himla varmt den dan då också. Maggan passade Leo hela dagen och tvättade soffklädseln som verkligen behövdes, tack så mycket för hjälpen båda två!!

Efter att vi varit i stugan bad jag Crille att hjälpa mig att bära lite grejer till grovsopsinlämningen, vi åkte även bort med returpapper och kartonger till återvinningsstationen, pantade burkar och flaskor. Det var så skönt att bli av det allt skräp så tack även till Crille!

RSS 2.0