Leos födelsedag

Nu tror jag nog att Leo har somnat, hade lite svårt att koppla av efter en lång kalasdag. Kl 14 kom födelsedagsfirarna och Leo blev jätteglad när alla kom med paket just till honom. Spisen som han fick av oss imorse blev väldigt lyckad. Han kunde lista ut vad det var redan innan han hunnit fått av papperet. - Dis, dis skrek han och småhoppade, slet av papperet och började leka på en gång. Efter ett tag så gick han och hämtade omslagspapperet och slog in spisen igen, drog av papperet och vart överlycklig igen då det var en "dis" som var där även denna gången. Han är rolig han Leo.

Han fick en massa paket idag, av Per och Stina tex fick han ett kallt paket och Leo sa direkt att det var "gass" i det när vi frågade vad han trodde att det var där i. Och mycket riktigt hade han rätt, för i paketet var det en låda med glasspinnar, vilken lycka!

En leksaksbil, ritblock, duplo lego, sängkläder, pyjamas, häftiga pennor (tror att Per blev lite avis på dom?), en massa olika köksredskap till hans nya "dis", nya skor (Nike-skor till våren), ficklampa, DVD-filmer (Babar och en ny Alfons film), en kassaapparat, en overall och en ny dockvagn fick han idag (har säkert glömt något nu också).

Leo hälsar och tackar alla så mycket!

        

     

 

     

 

  

(om man frågar Leo hur många år han är nu så är han 3 år, då vet ni)


Snart blir det fullt hus

Leo ligger ute i vagnen och sover, jag och André förbereder det sista innan alla födelsedagsfirare kommer. Borden är uppställda, ballonger i taket och på dörren är fixat, nu ska fikat läggas upp på faten. Och nu vaknade Leo så nu går jag ut och hämtar in honom.

GRATTIS LEO!

Imorgon är det kalas!

Jag kan inte fatta att det snart gått 2 år sen vår lilla Leo kom till världen. Vid den här tiden för 2 år sedan var vi på väg in till BB, jag hade sååå ont i ljumskarna så jag trodde jag skulle avlida nästan. Det hela började vid lunchtid samma dag som vi åkte in till BB. Jag började må lite illa och började få lite värk i ryggslutet. Tänkte att jag är nog bara hungrig, jag hade ingen tanke på att det kunde vara något annat. Jag gick och åt min lunchlåda och sedan ut i butiken och fortsatte jobba. Då kom en jobbarkompis in med sina barn (hon var mammaledig då) och jag sa till henne på skoj: - Kan inte du skjutsa hem mig? och jag skrattade lite. Sen helt plötsligt kom tårarna, det bara sprutade. - Jo jag skjutsar hem dig sa hon. När jag kommit hem så la jag mig i sängen och sov ett par timmar, sen kändes det bättre. André och hans pappa jobbade på i huset den kvällen, jag själv gjorde inte så mycket, gick mellan sängen och skruvade någon skruv eller nåt. Sen helt plötsligt började jag få ont i ljumskarna och det blev bara värre och värre. Jag komihåg att jag ringde till tvillingsyrran och frågade om det skulle kännas så. Men något sådant hade inte hon känt av och aldrig hört talas om heller. -Ja ja tänkte jag, då är det väl bara att stå ut då. 
Tiden gick och det blev bara ondare och ondare, tillslut sa jag till André att nu får du ringa till förlossningen för snart pallar jag inge mer.  André gjorde som han blivit tillsagd men dom på förlossningen tyckte att vi skulle vänta tills det var 5 minuter mellan värkarna då vi bor så pass nära ändå. Men det tog inte så lång stund innan jag var nere på den tiden. Till slut sa jag att nu åker vi för det här är inte roligt längre. Jag gick till hallen och började klä på mig men då skulle ju André packa sin tandborste och bullpåse då det stog i papperen att man skulle ta med sig fika då det kan ta att tag på förlossningen. -Men snälla tänkte jag, kom idag! Men jag sa inget, jag stod så snällt i hallen och väntade. Han körde lugnt och försiktigt och jag tänkte "är vi inte framme snart?!" 
Vi parkerade bilen och gick upp till förlossningen. Nu började det göra fruktansvärt ont och då säger barnmorskan: - Ni får vänta lite, vi har just kollat en annan gravid. Dom skulle väl "städa" rummet eller nåt. Jag kunde inte stå stilla längre, jag gick fram och tillbaka i korridoren och guud så ont det gjorde i ljumskarna! Till slut så kom en barnmorska och sa att vi får nog ta ett förlossningsrum och kolla kurvan. Antar att hon kanske hade sett hur ont jag verkade ha. Tack och lov för det. 
Jag var öppen 7 cm när vi kom in så det var bara att klä av sig och på med den fina rocken. Jag hann inte få någon bedövning men som tur var så fungerade lustgasen klockrent. André stod bredvid mig och serverade saft ur ett glas med sugrör, hur lugn som helst. Det tog 2 timmar och 15 minuter från det att vi blev inskrivna tills vi fått våran Leo. Vilken underbar känsla! Och detta är alldeles strax 2 år sedan... Leo är född kl 01.35.

Imorgon blir det kalas, ingen tårta blir det då det enda Leo önskar sig är "gass" (glass) och det måste han ju få!
Jag, André och Per har ikväll monterat ihop vårt paket till han som vi tänkte att han skulle få imorgon på morgonen. En alldeles egen spis med diskho och allt.


Hoppas han blir glad.


 


RSS 2.0