Lite frisk luft...

...tog vi oss idag. Det var väldigt skönt att komma ut en stund och få andas frisk, kall luft.


                                  Här börjar klättringen....


                              ...och upp till toppen kom Leo.


                                            Leo på tigerjakt


                                     En promenad...           ...kan verkligen ta på krafterna. Här tar Leo en liten paus.

Magsjuka för hela slanten

I Onsdags när jag ringde hem på lunchen berättade André att Leo hade spytt . Åh nej tänkte jag, inte nu igen!! 
Detta fortsatte när jag kom hem från jobbet också. Leo hann även kräkas i våran säng 2 gånger under kvällen innan han somnade för natten. 

I torsdags när jag ringde hem så hade inte Leo spytt något mer men hans mage var inte så rolig ändå. André sa att han själv börjat må lite dåligt men jag skulle inte behöva komma hem.

Det tog bara en stund då André ringde tillbaka och frågade om det fanns möjlighet att jag skulle kunna fara hem från jobbet, nu hade han börjat att spy också. 
Jag skyndade mig hem och tog hand om Leo medans André sprang mellan sängen och toan resten av dagen. 

I fredags var jag ledig, André var lite bättre och även Leo. Natten till lördag var det min tur att spy, tack tack för det! Men det var väl egentligen bara väntat. 

Lördag och söndag skulle jag jobba men så blev det inte, jag ringde istället och sjukanmälde mig. Jag tror nog att mina arbetskamrater är glada över det beslutet.. Jag stannar hemma imorgon också, vore väldigt dumt att smitta ner dom också.

För det är inte bara vi som har blivit sjuka heller, även pappa, Fanny (mamma och pappas hund) och Anna och Peder har även åkt på denna magsjuka. Den verkar vara väldigt lättsmittsam denna magsjuka, hoppas bara att den går över snart.                           Här ligger André och Leo och vilar


                     Här leker jag och Leo "prästens lilla kråka"Det var allt för denna gången, tjing tjong!

Kalas i två dagar...

...har det varit här på MoröBacke. Igår var släkten bjudna på kalas. Tårta och fika, paketöppning och lek bjöds det på. Men Leo var inte så intresserad av att öppna några paket så vi fick hjälpa honom med det (och det gjorde ju ingenting för att öppna paket är ju roligt).
Leo fick en massa fina saker bla. böcker, en svart bobycar, en overall, vantar och vinterskor, en badleksak som han fick ha med i badkaret imorse då det var bad-dags. 

Efter att alla hade åkt hem så var Leo (och jag också) sååå trött så vi somnade i soffan. En lyckad dag!

  
                   Tårta är gott men kan även vara lite kladdigt.


        Leo spanar in paketet från mamma och pappa.

              
    Paketöppning                     Lådor är kul                   Kusinerna testar dörren


    
 Seth äter tårta        Seth fångar såpbubblor


Idag så kom några grannar över på kalas, även Leos tjej Zarah och hennes föräldrar och Per och Stina. Mera paket blev det, mer tårta och fika och lek.
Av Per och Stina fick Leo en batteridriven motorcykel, men Leo får växa lite till då han inte riktigt når ner till gasen ännu, men kul var den.

 


                                             Leo och Per leker

Nu har jag och Leo vilat en stund, André har varit på övervåningen och jobbat. Nu väntar vi på att Per och Stina ska komma tillbaka igen, den här gången med middagen, pizza blir det, gott!

Grattis Leo!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Leos födelsedag, hurra hurra hurra!

Tänk att det redan har gått ett år sedan Leo föddes, det är inte klokt vad tiden går fort. Idag blir Leo alltså 1 år och det blir så klart kalas hela dagen. Klockan 14 börjar hans kalas, då har han hunnit äta lunch och sovit ett tag och är redo för allt vad kalas innebär. Filmkameran och digitalkameran är båda på laddning, tårtbottnarna inköpta, ballongerna (en del i alla fall) uppblåsta, paketet inslaget osv. osv. Undrar hur han skulle reagera om vi väckte honom i ottan skrålandes ja må han leva? Förmodligen skulle han inte riktigt uppskatta gesten, så vi tar nog det nästa år i stället.RSS 2.0