Magsjuka för hela slanten

I Onsdags när jag ringde hem på lunchen berättade André att Leo hade spytt . Åh nej tänkte jag, inte nu igen!! 
Detta fortsatte när jag kom hem från jobbet också. Leo hann även kräkas i våran säng 2 gånger under kvällen innan han somnade för natten. 

I torsdags när jag ringde hem så hade inte Leo spytt något mer men hans mage var inte så rolig ändå. André sa att han själv börjat må lite dåligt men jag skulle inte behöva komma hem.

Det tog bara en stund då André ringde tillbaka och frågade om det fanns möjlighet att jag skulle kunna fara hem från jobbet, nu hade han börjat att spy också. 
Jag skyndade mig hem och tog hand om Leo medans André sprang mellan sängen och toan resten av dagen. 

I fredags var jag ledig, André var lite bättre och även Leo. Natten till lördag var det min tur att spy, tack tack för det! Men det var väl egentligen bara väntat. 

Lördag och söndag skulle jag jobba men så blev det inte, jag ringde istället och sjukanmälde mig. Jag tror nog att mina arbetskamrater är glada över det beslutet.. Jag stannar hemma imorgon också, vore väldigt dumt att smitta ner dom också.

För det är inte bara vi som har blivit sjuka heller, även pappa, Fanny (mamma och pappas hund) och Anna och Peder har även åkt på denna magsjuka. Den verkar vara väldigt lättsmittsam denna magsjuka, hoppas bara att den går över snart.                           Här ligger André och Leo och vilar


                     Här leker jag och Leo "prästens lilla kråka"Det var allt för denna gången, tjing tjong!

Kommentarer
Postat av: Thesso

Vad trevligt med en liten uppdatering om ändå inte så roligt för er så att säga..

2008-10-26 @ 21:24:15
URL: http://thesso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0