Senaste veckan

Förra Fredagen när det var så fint väder (och jag fick vara ledig en extra dag!) så var vi ute hela dagen. Det var ju bara hur skönt som helst! Vi träffades några grannar ute och grillade korv till lunch, krattade lite grann och spånade hur vi ska fixa till lekparken här på kvarteret.


Korv är gott!Efter lunch är det skönt att sova en stund

Igår var vi på vårmässan, Leo träffade clownen från Lilleputtlandet, några kaniner och två söta hundar. Det vi köpte därifrån var mjukbröd och munkar och en surströmmingsburk (fylld med Marianne godisar).

Idag så åkte jag och Leo till mormor och morfar på förmiddagen medans André hade fotbollsmatch. Det var loppis och ponnyridning på Krongatan som vi besökte men då vi kom dit så började tokregna så vi gick tillbaka till lägenheten och  väntade tills det slutat regna inann vi gick dit igen. Mamma köpte en saccosäck, en traktor med släp som grabbarna kan köra när dom är på besök ute på Torpet, några barnböcker, kläder och ett spel.

På eftermiddagen så kom Andre´s föräldrar förbi. Operation rivning av toalett på övervåningen startade. Här är lite bilder:


Före rivning
Så här ser det ut just nu.

I datarummet så ser det ut så här just nu. Det är inte riktigt klart men på god väg.
Leos nya gömställe,  i sin garderob i sitt sovrum.Såhär ser Leos väggmålning ut som Peder har målat till honom, fint va?!

Kommentarer
Postat av: Frida

Jättefint!Skåpen ovanför databordet...vart är de ifrån? Ikea? Vad kostar ett sånt?Vad har ni tänkt er på toaletten? Kakel? Matta? Färger?

2009-05-12 @ 12:49:11
URL: http://kompisarna.blogg.se/
Postat av: Frida

Fler kort nu tack! Det måste väl ha hänt nåt mer hos er nu! Hörde att ni ska rensa skrotet i helgen! Det blir väl skönt!

2009-05-18 @ 21:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0