Det var ett tag sedan...

Leo ligger och sover sen klockan 18.45, André är på fotbollsträning. Jag mötte honom i dörren när jag kom hem från jobbet. Själv har jag inte gjort så mycket, ätit middag och tittat på tv. Det är ju rätt skönt att inte göra så mycket efter en lång dag på jobbet. 

Vad har hänt sen sist då? En hel del. Bland annat så har Leo börjat härma ord som man säger, det låter så gulligt när han försöker prata.

Han är inne i en period när han vänder vid dörren utanför dagis igen. Han vill inte gå in på dagis och man får absolut inte lämna honom där. Hoppas att det går över snart, det är så jobbigt för en själv också att lämna han när han är så ledsen. Men direkt när man är utom synhåll så blir allt bra igen.
 
Leo har fått ett lekhus som vi byggde ihop förra veckan ute på altanen. Sen när det var färdigtmonterat så fick han äta sin lunch ute i huset vilket han verkade tycka vara kul.

Datarummet är snart inrett och klart, bilder kommer senare. Kan ju berätta att det är mycket svart och gult där inne...

Lillebror och Ida har fått en son. Helt plötsligt blev Hannes en stor bebis. Här är en bild på "Gossen" (dom har inte bestämt namn än) och Hannes när vi var på kalas hos mamma och pappa i Måndags.

Två gullisar.


Här är "Gossen", en dag gammal.


Här är Hannes när han var en dag gammal.

Nu ska jag nog gå och lägga mig så jag orkar stiga upp imorgon. Äntligen Fredag och sedan ledig helg!! Undrar vad vi ska hitta på då?

Kommentarer
Postat av: jos

Även om Hannes var typ nyfödd på den där bilden så ser han ändå större ut än Hugo. Fast det är klart. Man ser ju inte Hugos kropp så bra.

2009-04-26 @ 11:37:38
URL: http://josseibyske.blogg.se/
Postat av: jos

Hannes vill oxå ha ett sånt där hus när han blir lite äldre!

2009-04-26 @ 11:38:12
URL: http://josseibyske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0