Leos födelsedag

Nu tror jag nog att Leo har somnat, hade lite svårt att koppla av efter en lång kalasdag. Kl 14 kom födelsedagsfirarna och Leo blev jätteglad när alla kom med paket just till honom. Spisen som han fick av oss imorse blev väldigt lyckad. Han kunde lista ut vad det var redan innan han hunnit fått av papperet. - Dis, dis skrek han och småhoppade, slet av papperet och började leka på en gång. Efter ett tag så gick han och hämtade omslagspapperet och slog in spisen igen, drog av papperet och vart överlycklig igen då det var en "dis" som var där även denna gången. Han är rolig han Leo.

Han fick en massa paket idag, av Per och Stina tex fick han ett kallt paket och Leo sa direkt att det var "gass" i det när vi frågade vad han trodde att det var där i. Och mycket riktigt hade han rätt, för i paketet var det en låda med glasspinnar, vilken lycka!

En leksaksbil, ritblock, duplo lego, sängkläder, pyjamas, häftiga pennor (tror att Per blev lite avis på dom?), en massa olika köksredskap till hans nya "dis", nya skor (Nike-skor till våren), ficklampa, DVD-filmer (Babar och en ny Alfons film), en kassaapparat, en overall och en ny dockvagn fick han idag (har säkert glömt något nu också).

Leo hälsar och tackar alla så mycket!

        

     

 

     

 

  

(om man frågar Leo hur många år han är nu så är han 3 år, då vet ni)


Kommentarer
Postat av: Frida

Tack för allt fika! Leo skötte sig bra på födelsedagen - roligast var ändå när han skulle visa upp sin nya spis och soppsleven..! Såg du hur han presenterade den för oss alla?!? Hoppas det är filmat! Tänk om jag har det i kameran?Påminn mig också att ni ska få överfört det filmade då Leo blåser ut ljusen - André råkade ta våran kamera istället för eran!

2009-10-20 @ 20:49:00
URL: http://kompisarna.blogg.se/
Postat av: Ida

Tack för kalas LEO, fast vi var trötta familjen och nybadade =)Vi har faktiskt flytande alvedon och jag brukar försöka få det på det onda i munnen, men han grinar så illa när jag ens rör vid hans läppar nu!!

2009-10-22 @ 14:46:46
URL: http://enlitenida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0