Ikearesan

Klockan 6.40 blev vi upphämtade av Kristoffer och Fatto för att börja vår resa mot Sundsvall och Ikea. Resan gick bra och när vi kom fram så var vi så hungriga så vi började att äta lunch på Ikeas restaurang. Med ny energi så var det sedan bara att börja shoppingen. Vi hade en liten lista på saker vi skulle handla. Kristoffer och Fattos lista var väldigt lång, där var det en grej uppskriven, en mat barnstol. Vi skrattade åt det och undrade om det verkligen skulle vara ekonomiskt försvarsbart att åka till Sundsvall för att köpa en barnstol som kostar 99 kr. Men som vanligt när man är på Ikea så brukar det bli lite mer handlat än vad som var tänkt. Det slutade med att dom fyllde halva bagageutrymmet. 

Vi handlade bland annat detta:

                                    

Vi hann även besöka Birsta köpcentra, där det inhandlades lite kläder och middag innan vi började resan hemåt. Vi var hemma strax efter kl 23. Leo var ju hos Farmor och Farfar och vi hade bestämt att om Leo skulle vakna efter att vi hade kommit hem så skulle dom ringa så skulle vi hämta honom annars så skulle han sova där en natt till. Vi hoppades att telefonen skulle ringa då vi saknade honom så mycket. Klockan 00.30 ringde det och Leo var vaken, ville inte somna om vilket farmor och farfar ville så vi satte oss i bilen och hämtade hem honom. När vi kom hem så somnade han direkt i våran säng mellan oss. Han vaknade 6.30 så jag steg upp med honom då, lagom pigg. Jag sa till André att imorgonbitti så är det din tur att stiga upp med Leo. Men i morse vaknade han inte förrän kl 7.45 så André fick ju sovmorgon han.
Det hade gått bra att sköta Leo, dom hade varit till lekparken och busat och lekt. Gunnar sa att Leo hade pratat så mycket att dom nästan hade skavsår i öronen. Han har börjat prata ganska mycket nu vilket är kul att höra. Han pratar inte bara med små bokstäver utan även med lite större.Vi hann även förbi Biltema och köpte en elmotorcykel till Leo som han ska få av Per då han fyller år. Leo hittade lådan igårmorse och undrade nog var det var för något.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0