Ensam hemma

Idag efter jobbet så överraskade vi en jobbarkompis med en fest som vi hade planerat i smyg för henne då hon har fyllt jämt. Våran plan var att hon skulle få åka ett sånt där "häng propeller flyg" (vet inte vad det heter) men eftersom det blåste för mycket så blev det inställt. Vi satte oss i bilarna och åkte hem till oss istället direkt.

André och Leo välkomnade oss med en välkomstdrink innan dom åkte till Andrés föräldrar där dom tillbringat kvällen och ska även tillbringa natten där.

Kvällen har varit trevlig med en blandning av bla middag (tacos), kubbspel och kubbstaffett, guitar hero, twister och prat om allt mellan himmel och jord.

Nu är jag ensam hemma för första gången en hel natt, det är tyst i huset (tur att TV:n finns) det känns tomt när inte Leo och André är hemma.

Hur ska jag kunna sova inatt? Kommer jag att höra en massa konstiga ljud så jag inte kan sova? Kommer jag att vakna långt före väckarklockan ringer och det är dags att kliva upp? När kommer dom hem imorgon? Det är några grejer som snurrar i huvudet just nu.

Svaren har jag imorgon. Jag hoppas att jag kommer att kunna sova ut imorgon, det är ju inte varje morgon man har chansen till sovmorgon då Leo brukar vakna någon gång mellan kl 5.45-6.45.


 


Kommentarer
Postat av: Frida

Home alone, verkligen inte vanligt. Hoppas du fick sova gott och att du fick en mysig söndagsmorgon bara du!

2009-05-31 @ 11:01:14
Postat av: / M;

hoppas du får dt bra!

2009-05-31 @ 11:06:29
URL: http://mobina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0