Valborgsmässoafton

Det var en lugn och härlig kväll igår. Vi bjöd hem Johannes (grannen) på grillat och potatisgratäng. När vi skulle sätta oss till bords kom Anna och Peder förbi. Perfekt tajming, då slapp Leo sitta och titta på när vi åt och istället leka med dom.

Efter maten tog vi en promenad till den stora majbrasan vid logen. Fast den var inte så stor längre då den hade hunnit brinna i ca 2 timmar då.
Johannes och André köpte några lotter var. Priserna som var kvar var en barbieklänning och en frassebox men ingen vinst för dom vart det.

Vi gick en sväng på Moröbacke och sedan tillbaka till kvarterets grillring där några av grannarna satt och grillade korv och pinnbröd. Vi var 11 stycken som satt där under kvällen. Gurli tyckte att vi unga, nyinflyttade ska ta tag i majfirandet så att det blir som det var förr då alla grannarna träffades och umgicks ute till valborgs. Vi barn hade alltid uppträdanden med bla sketcher och sång, Berit ordnade alltid godispåsar till alla barn, det var verkligen roligt så jag hoppas att det blir något liknande nu framöver då det har flyttat in mer barnfamiljer i kvarteret. 

André hämtade gitarren och det blev allsång. Alla möjliga gamla visor spelades och sjöngs. Jag och André gav oss när batterierna i babyvakten tog slut, då var kl vid halv ett. Snörde kläderna i tvättmaskinen och tog en dusch för att få bort den äckliga röklukten. Jag la mig framför tv:n ett tag och André satte sig framför datorn innan vi gick och la oss.

image169

image170

image171

image172


 


Kommentarer
Postat av: Frida

Mysigt! Ja, visst var det tider, då när vi var yngre!

2008-05-03 @ 21:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0