Nu kör vi

Vi har nu bytt ut vår lite trasiga nätverkskabel så nu kan jag blogga igen. Visst har internet fungerat för oss men det har inte varit snabbt, det har varit värre än ett modem i tröghet så jag har inte ens försökt blogga.

Förra helgen åkte vi till Avaberg, för att vara med på den årliga Avabeachfesten. Vid 15-tiden började beachvollyturneringen, vädret var blandat så matcherna spelades mellan regnskurarna. Sedan blev det fest med liveband och mingel. En mycket trevlig dag och kväll var det!


              

På lördagen var det Örnvingens 75-års jubileum som stod på programmet. Dagen började med fotbollsmatcher mellan bla. dom äldre (gubbarna som spelade för Örnvingen för x antal år sedan) och dagens  A-lag. Det var även 5-kamp, musikunderhållning mm. Vädret var för det mesta bra men det kom även skurar under Lördagen.



              Gunnar försöker lära Leo att blåsa i visselpipan

  

När aktiviteterna var slut på idrottsplatsen så åkte vi tillbaka till stugan för att byta om, sen var det dags för middag och underhållning på skolan i Kalvträsk. Det var 170 stycken anmälda till kvällen, som tur var (?!) kom det "bara" 150 stycken. Vet inte hur alla skulle ha rymts annars i den lilla gympasalen där festligheterna ägde rum. Mat, revy och dans bjöds det på under kvällen. Jag, André och Leo tackade för oss när dansen började och körde hemåt till stan.

     


                          Staffan och Leo hämtar lite frisk luft


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0