Senaste dagarna...

Nu när bloggen äntligen är igång igen så blir det lite att skriva om.

I Fredags var vi systrar och barn på besök hos mor & far. Josse skulle bada Leo lite med det vart ingen hit då han var väldigt nära på att börja gråta då hon doppade ner hans fötter i vattnet, så för Leo blev det inge bad. Undrar om det blir samma reaktion när vi ska på babysimmet på Söndag igen...? Seth däremot tyckte det var jätte roligt att plaska i vattnet. Men inte alls nå kul när han lyftes upp och det var färdigbadat.

                           
Åhh så skönt...         Det är kul                   Leo tittar på                Snygg frilla            Vill inte sluta
                                    att plaska                                                                                            bada

Seth hade även väldigt roligt med mormor när dom lånade Leos lilla fotboll som dom rullade mellan varandra...

             


I Lördags åkte jag, André och Leo och hälsade på en lite kille (och hans föräldrar förstås). Endast 8 dagar gammal var han då. Det är sjukt att man redan har glömt när Leo var så liten fast det bara har gått 5 och en halv månad.

På kvällen var vi bjudna till grannarna på middag. Grillat blev det, med potatisgratäng, sallad, såser och vitlöksbröd, åsså vin eller öl till det. Hur gott som helst! Nu längtar man ännu mer till sommaren då man kan sitta ute och äta grillat på kvällarna.
Efter maten blev det cheesecake och kaffe till efterätt. Mums! En mycket trevlig kväll med god mat och dryck, trevligt sällskap och kortspel!

image107

Här sitter Leo i saccosäcken och njuter framför brasan.

             

Vi har även möblerat om lite i vardagsrummet och fått upp tavellister och tavlor, äntligen. Det har känts väldigt tomt på väggarna tidigare, speciellt då man är hemma varje dag. André hade inte tänkt på det sa han men det kanske blir så när man jobbar på dagarna och inte ser det hela tiden. Vi satt även upp en spotlampa under trappan.

        

Leo har även börjat träna på att krypa. Nu tar han sig upp på knäna och gungar lite fram och tillbaka, det är nog inte så länge kvar innan han kryper med en väldig fart. Leo fick även besök av Zarah i Måndagskväll.

                              
                

Igår följde vi Zarah och Fatto på vårdcentralen, för att kolla barnas nya vikt och längd. Leo väger nu 7710 g och är 69 cm lång. Inte så långt efter kusin Seths längd. Efter det så åkte vi till Stigs och åt lunch, en god kycklingsallad och så en chokladboll efter det. Sedan gick vi på stan en stund där jag bla köpte en glass strut till Leo. En glassstrut med chokladsmak och blandströssel på (den innehåller även en bjällra).


Kommentarer
Postat av: Frida

Han är som en liten linslus den där Leo! Fina kort! Speciellt gillar jag det där man ser André i bakgrunden!

Varför är det bara mammorna som plåtar hela tiden? Jag får tjata på Patrick att ta kort på mig och Seth så det ska finnas några såna på oss båda också..!

Schysst Sacco-säck! Det vore kanske nåt! Det ser ju jättehärligt ut! Fast, fortsätter Leo med sin krypning vill han nog inte sitta still så mycket framöver!

2008-04-02 @ 20:00:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0